dilluns, 27 de febrer del 2012

Imagina't un lloc

Imagina’t un lloc que et fa sentir lliure com un ocell. Imagina’t un lloc on sents que és allí on sempre has volgut arribar. Imagina’t un lloc fet de pura imaginació. Si pots imaginar–te’l, hi pots anar. Uns àlbums per treballar sobre l'estètica i la tècnica de trompe l’oeil. Uns llibres per a deixar volar la imaginació.
Imagina’t un lloc... on d’una embranzida t’enlaires i aterres al bell punt de partida d’una nova història. Imagina’t un lloc... on l’aigua és sòlida, la llum és líquida, el cel un riu congelat que flueix sota els teus peus. Imagina’t un lloc... on la teva ment s’obre sense límits, més enllà de les parets que t’envolten.

Text: Sarah L. Thompson ha rebut nombrosos guardons, entre ells al Millor Llibre de Ciència Ficció, Fantasia i Horror (2001) per la Voice of Youth Advocates.

Il ·lustracions: Rob Gonsalves va créixer dibuixant imatges de la seva imaginació, però el moviment surrealista, en particular les obres de Remedios Varo i René Magritte també van influir en la seva obra. Les seves obres creen imatges en què diversos mons es fonen en una mateixa obra.