dissabte, 7 de febrer del 2015

Solos. 1

Un nou dia comença com cada matí a Fortville, però ... res és com abans. Els que s'han despertat aquest matí passegen per una ciutat deserta fins a descobrir que només queden cinc d'ells. Cinc nens: Dodji, Leila, Celia, Iván i Terry. Què ha pogut passar? On són els seus pares i els seus amics? Abandonats a la seva sort, desemparats i sense idea de què fer en una ciutat ahir familiar, avui hostil. Sembla que la tempesta espera en aquest matí d'estiu i descobriran aviat que la ciutat els reserva desagradables sorpreses.
Descobreix la increïble i inquietant història d'aquests cinc nens que s’hauran d'arreglar sols. Els nostres protagonistes s'uniran per enfrontar-se als nombrosos i perillosos obstacles que sorgiran en la seva recerca d'una explicació del que ha passat. Junts!
Traduït en mitja dotzena d'idiomes, aquesta sèrie que reuneix thriller, misteri i aventures, es publicarà a Espanya per edicions integrades de diversos volums.



Bruno Gazzotti (1970) és belga d'origen italià. Des de molt petit, llegeix les revistes i les obres del còmic clàssic franco-belga i emprèn una carrera de Belles Arts que no acabarà. Amb un portafoli sota el braç, truca a la porta de la redacció de la revista Spirou abans d'acabar contractat pels estudis Prengui et Janry on col·laborarà sobre els volums del Petit Spirou. És amb la sèrie Soda, amb Prengui, que perfecciona el seu estil abans de començar amb l'exitosa saga Solos.